Ejuice & Ecigg

Dags att köpa el cigg!

​Har du funderat på att sluta röka? Du är inte ensam och många rökare nuförtiden väljer att fimpa för gott. Har man rökt under en mycket lång tid kan det kännas otroligt svårt att släppa taget och det spelar ingen roll hur många hälsofördelar som man vinner med att sluta röka. Suget är för stort och man misslyckas gång på gång.

För den som har svårt att sluta på egen hand kan man ta hjälp av olika hjälpmedel. Det finns bland annat plåster och sprayer som ska dämpa suget, men en av de mest populära och uppskattade produkterna är en el cigg. Att köpa el cigg billigt är idag väldigt enkelt och det finns mängder med olika butiker och onlineshoppar att vända sig till. Det bästa med att handla online är att du har möjlighet att välja från ett större utbud av tillverkare, former och färger, men även större utbud av den e-juice som du kommer att behöva använda till din el cigarett.

Så funkar en el cigg

Om man inte har gjort processen av att köpa el cigg tidigare kan det vara svårt att förstå fördelen med produkten och hur den fungerar. En el cigg består av en pinne som liknar en vanlig cigarett till formen, ett batteri och en vätska. När du använder dig av el ciggen så värms vätskan upp av batteriet och förvandlas till ånga. Du väljer själv om du vill ha vätska med nikotin eller inte och det finns en stor uppsjö av olika smaker att välja mellan.

Som ny el cigg-användare kan det vara smart att komma igång med ett startkit. Det finns ett flertal olika kit att välja mellan, som är specifikt framtagna för den som inte riktigt har koll på vilka tillbehör som el ciggen behöver. Startkit är generellt lite dyrare än att köpa produkterna var för sig, men innehåller allt du behöver för att komma igång direkt, t.ex. vätska, batteri och laddare.​