Ejuice & Ecigg

Ejuice är e-ciggens smartaste och viktigaste ingridiens

När man använder sig av e-cigg behöver man något som kallas för ejuice. Det är precis som namnet antyder en slags vätska som används i själva e-ciggen och det är denna ejuice som sedan förångas när man röker. Det kanske kan låta krångligt att man inte bara kan ta upp en cigarett och börja röka, men du kan vara lugn, det är faktiskt inte särskilt komplicerat och det går att köpa e-juice billigt, faktum är att det är ejuicen som erbjuder det mesta av upplevelse när det kommer till att röka e-cigaretter.

Det finns ejuice i många olika typer och varianter. Man kan till exempel köpa ejuice i olika smaker, allt ifrån traditionell tobakssmak om man nu föredrar det till fruktsmak och mint som finns att tillgå. Att vara rökare behöver alltså inte längre innebära att man går runt och sprider illaluktande dofter omkring sig, det kan rent av vara tvärtom numera!

Ejuicens nikotinhalt​

Det som kanske är mest positivt med e-cigg är att man slipper så mycket oönskade ämnen som man får i sig när man röker vanliga cigaretter. Egentligen så är det ju i grund och botten nikotinet som man är ute efter när man röker, så varför låta tjära och tusentals andra cancerframkallande ämnen åka snålskjuts på din rökning? Ejuice går att välja i olika typer av nikotinhalter, och det går även att skaffa i nikotinfria varianter för den som är ute efter att sluta röka, eller helt enkelt bara röker e-cigg för att man tycker att det är gott och trevligt.​

En sak att ha i åtanke när det kommer till e-cigg, e-juice och nikotinhalt är att e-cigg med hög watt producerar mer ånga än de med lägre watt. Man får därför i sig en högre halt nikotin bara utifrån detta. Har man en e-cigg med hög watt kan man då istället kompensera detta med en ejuice som har lägre nikotinhalt.