Lås & Larm

Har du behov av ett låsbyte i Danderyd?

Är det ett måste att göra ett låsbyte i Danderyd? Då kan det vara smart att vända dig till en låssmed som utför låsbyte i Danderyd. Det gör Sollentuna Lås AB. Kanske det är så att det lås du har nu är gammalt och måste bytas på grund av det. Eller så kanske det är en eller flera nycklar som försvunnit? Hos Sollentuna Lås AB kan du bland annat få hjälp med detta:

  • Byte av lås
  • Kopiering av nycklar
  • Installation av larm
  • Låsjour

Sollentuna Lås AB är medlemmar i svenska stöldskyddsföreningen samt att de även är auktoriserade låsmästare med många års erfarenhet av branschen.

I Danderyd kan du få hjälp med att byta lås

Om du känner att du behöver göra ett låsbyte i Danderyd så är det bra att låta en auktoriserad låsmästare göra det åt dig. Gamla lås har större risk att locka inbrottstjuvar, då de ofta är enkla att ta sig förbi. Det kan då vara smart att byta ut det mot ett nyare. Samma sak om du inte längre har alla nyckar i din ägo. Är de på vift, så vet du ju inte vem som kan komma in hos dig. Passa även på att låta Sollentuna Lås AB installera ett larm åt dig, för att öka tryggheten extra.

Tjänster inom lås och larm

Hos Sollentuna Lås AB kan du få hjälp med det mesta som har med lås, nycklar och larm att göra. De har även en låsjour, som är öppen dygnet runt, i fall att du behöver hjälp på obekväma tider, som sen kväll, natt eller helg.